Zoutlampen

Zoutlampen

Zoutlampen geven een mooi warm licht. Van oranje tot licht geel, afhankelijk van de kleur van de lamp. En omdat het om een natuurlijk product gaat, is er geen zoutlamp gelijk en dus allemaal uniek.

Door de warmte van het lichtje zorgt de lamp voor een prettige atmosfeer in huis. Het zorgt voor een balans en dus een positieve sfeer. De kleur zorgt er ook voor dat het een soort van rust uitstraalt en dit samen met de warmte van het licht.

Het is mogelijk om zoutlampen als nachtlampje bij kinderen te gebruiken, het zout zorgt voor een rustige ademhaling. Ook bij ziekte heeft een zoutlamp een positieve werking.

Er zijn diverse vormen van lampen, met waxine lichtjes en op electra, dit maakt voor de werking geen verschil.

Een mooie aanvulling op wat de zoutlampen kunnen doen voor de mens is wat ik tegenkwam op het internet...

Suzanne vertelt: Laatste tijd best veel last gehad van hoofdpijn..die dan zo ineens komt opzetten. Normaal moet ik dan brufen bruis pakken om het te onderdrukken. Vanavond heb ik dat niet gedaan maar mijn Himalaya zoutlamp en theelichten waaronder de seleniet aangedaan. Zit al de hele avond zonder hoofdpijn! Wow
 
Een mooiere reclame voor een produkt kun je niet hebben natuurlijk. Kleine nood..de lampen waren niet bij mij gekocht maar het gaat ook om het produkt zoutlamp ;) 

Sorteer op:
1 - 2 - Volgende

Himalaya zoutlamp Bol


InStock
45.00
Himalaya zoutlamp Maan wit


InStock
47.50
Himalaya zoutlamp Ovaal


InStock
45.00
Himalaya zoutlamp wit


InStock
30.00
Lampje 15w


InStock
1.75
Zoutlamp druppel


InStock
35.00
Zoutlamp Lotus open


InStock
35.00
Zoutlamp piramide


InStock
45.00
Zoutlamp rood


InStock
30.00
Zoutlamp ster


InStock
52.50
1 - 2 - Volgende

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN