Workshops

Workshops

Workshop Edelenstenen en Mineralen


Wil je meer weten over edelstenen en mineralen? Dan is deze workshop perfect voor jou!

In deze workshop leer je meer over de werking én leert de energie voelen van edelstenen en mineralen.
Daarnaast ontdek je welke steen op dit moment bij je past.


De workshop bestaat uit twee dagdelen waarin we de meest bekende stenen behandelen. Dit zijn onder andere bergkristal, amethist, rozekwarts, carneool, zwarte toermalijn, citrien, celestien, seleniet en nog een aantal anderen. 
Bij de workshop krijg je een prachtig werkboek en de besproken stenen zodat je thuis er ook direct mee aan de slag kunt.


Je kunt de workshop volgen bij Nance4u in een groep van maximaal 4 personen. De kosten bedragen € 97.50 per persoon.
Wilt u liever een 1 op 1 workshop, een grotere groep of een workshop bij jou op locatie? Alles is mogelijk! Stuur een mail met jou wensen naar info@nance4u.nl en we kijken samen hoe we dit kunnen realiseren.


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Workshop Pendelen.

In deze workshop ontdek je de magie van pendelen. Je leert werken met een pendel op de wijze die het beste bij jou past.
Deze workshop is een gezellige ochtend of middag bij Nance4u in Purmerend. Er staat koffie, thee en iets lekkers voor jullie klaar. 

Je krijgt een uitgebreide uitleg, een naslagwerk met pendelkaarten én een pendel die je mee naar huis kunt nemen, zodat je thuis ook gelijk verder kunt gaan pendelen.

De kosten van de workshop bedragen € 49.00 per persoon. De workshop wordt gegeven in groepjes van maximaal vier personen. Ben je geen groepsmens en wil je deze workshop 1 op 1 volgen? Of heb jij een grotere groep of wil je een workshop op locatie? Mail dan naar info@nance4u.nl en kijken we samen hoe we dit kunnen realiseren!


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
 

 

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN