achterkant viskrt 2015 kopie

Home

Welkom bij de webshop van Nance4u

IVM met de drukt rond de feestdagen en het versturen via de diverse bedrijven zowel hier in Nederland als in het buitenland kan ik maar 1 ding zeggen: BESTEL OP TIJD zodat er geen teleurgestelde gezichten zijn in deze periode!

Omdat Nance4u in November as 5 jaar bestaat, mede dankzij u, heb ik een leuke actie bedacht. Onder het kopje Uitverkoop vindt u vanaf heden diverse artikelen met 25% korting. En er komt iedere keer weer iets nieuws bij dus hou de site in de gaten. Deze korting geldt ook op de beurzen.

DE HELE MAAND NOVEMBER ONTVANGT U OP DE SELENIET (SATIJNSPAAT) 25% KORTING. Dit gaat nog van het bedrag af. Dit geld voor zowel op de beurzen als hier in de webshop.

TOT HET EIND VAN 2019 ONTVANGT U EEN KLEIN CADEAUTJE BIJ UW AANKOOP IN DE WEBWINKEL.

NIEUW BIJ NANCE4U
Nieuw bij Nance4u zijn de hand- en homemade LedLight Figures. Originele lampen in een figuur, met eronder een ledstrip zodat ze van kleur kunnen veranderen.
Kijk bij het kopje LedLight Figures voor verdere uitleg.

95% van mijn artikelen staat online. 
Mocht u toch nog iets missen ... zal vast ;) stuur me dan een berichtje met het datgene wat u zoekt of mist. Misschien is het tijdelijk op en kan ik u een berichtje sturen wanneer ik het weer op voorraad heb.

Voor kortingskaarten of kortingscodes voor de diverse beurzen kunt u vinden aan de linkerkant bij het knopje Aanbiedingen / Kortingen.

Ook Nance4u ontkomt er niet aan... vanaf 1 Januari 2019 is er een verandering in het BTW tarief. 
Het hoge BTW tarief blijft gelijk dus 21%, dit zijn ook de meeste artikelen.
Het lage BTW tarief gaat van het huidige 6% naar 9%, dit is voor de ruwe onbewerkte stenen, diverse Kaartendecks.
De groothandels zullen de verhoogde BTW ook doorvoeren, en dus helaas gaan ook mijn verkoopprijzen daardoor iets omhoog. 

Wilt u iemand een cadeau sturen dan pak ik het gratis voor u in. Dit kunt u aangeven bij Opmerkingen en ook eventueel het adres waar u het naartoe gestuurd wilt hebben...

Porto kosten per 1 januari 2019
Brievenbus post 0-20gr is nu € 0.85
Brievenbus pakket 0-2kg is nu € 3.80
Pakketpost  0-10kg is nu € 6.50
Pakketpost 10-30kg is nu € 12.75
Dit geef ik aan als u de faktuur ontvangt na bestellen in de webshop. Ik probeer altijd de goedkoopste manier voor u te vinden.
Mijn post wordt wel via Postnl verstuurd.

Veel plezier!!
Nancy
Nance4u


 

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN