Gastenboek

Gastenboek

Geplaatst door: Joey Faes 6-05-2020 14:22:55
Beoordeling:
Wat je op de foto ziet en besteld uit de mooie webshop is ook echt wat je krijgt!!! Zeer snelle service!!!
Geplaatst door: Marie-Jose Schot 10-03-2020 17:29:31
Beoordeling:
Ik heb een Auraliet23 hanger besteld en hij is prachtig
Geplaatst door: Annita 7-01-2020 17:01:34
Beoordeling:
Over de Auraliet hanger: Het is zon leuk cadeau om te geven en de ontvangers zijn er zo blij mee want ze voelen heel zuiver en krachtig.Als het weer de langwerpige stenen mogen zijn heel graag. smiley
Geplaatst door: Vanessa Tjin 16-07-2019 15:49:36
Beoordeling:
Onlangs ben ik bij Nancy langs geweest voor een Access Bars behandeling. Dit was mijn tweede behandeling, waardoor ik wist wat mij te wachten stond. Zo dacht ik tenminste...

De behandeling zelf was wel hetzelfde, alleen meer ontspannen dan 'mijn eerste keer'. Wat bij mij anders dan de eerste keer verliep, waren de dagen die volgden. Ik zat in een soort overlevingsstand vanwege een privé situatie, waardoor ik vond dat ik heel rationeel moest denken en de dingen praktisch aanpakte. Geen ruimte en tijd voor emoties. Ik voelde mij daardoor vaak moe, opgejaagd en mijn gedachtes waren nooit stil. Zelfs in mijn dromen was ik altijd aan het rennen. De dagen na de Access Bars behandeling bij Nancy was er opeens wel ruimte voor emoties. Ik begon mijn eigen emoties weer te voelen én toe te laten. Nu vind ik mentale pijn echt niet prettig om te voelen, maar het was wel fijn om te weten dát ik weer wat voelde en alle ballast los te kunnen laten. Fijn om te weten dat ik geen robot ben. Het waren niet alleen de pijnlijke emoties die vrijkwamen, maar ook de blije emoties. Ik kon weer genieten van de geur van pas gemaaide gras, de wilde bloemen die langs de kant van de weg groeien, de blauwe lucht en er gewoon te mogen zijn. Ja ja, het klinkt heel zweverig. Maar eigenlijk is het juist niet zweverig. Ik sta nu meer stil bij wat er met mij en mijn omgeving gebeurd. Ik voel mij meer geaard met de grond en mijzelf. Ik mag er zijn.

Bedankt weer Nancy voor de tijd die je altijd voor mij neemt. Wederom, als ik 10 sterren in dit gastenboek kon geven, dan had ik dat gedaan.
Geplaatst door: Vanessa Tjin 10-05-2019 13:50:19
Beoordeling:
Wederom bedankt Nancy! Het met zorg ingepakte pakketje vandaag ontvangen. Zo blij!! Altijd mooie producten.
Geplaatst door: Marina 6-01-2019 16:46:53
Beoordeling:
Bij Nance4u.nl kan ik altijd terecht voor spulletjes die ik gebruik voor huisreinigingen zoals Palo Santo hout, Smuge sticks en Florida water.
Nance geeft vanuit haar eigen spirituele ervaringen een goed advies en prima service! Deze webshop bevat nog veel meer mooie producten die qua prijs en kwaliteitverhouding de aanschaf ervan zeker waard zijn.
Ga zo door Nance, wens je veel succes in 2019!
Geplaatst door: Vanessa Tjin 22-12-2018 19:45:10
Beoordeling:
Normaal zie ik Nancy alleen op de Paranormaal Alternatief beurs in Rijswijk. We maken een praatje, ik bewonder haar spullen en soms neem ik iets mee naar huis.

Laatste tijd weet ik geen raad met mijzelf. Mijn gedachtes springen van hot tot her, ik raak snel gefrustreerd omdat niets lijkt te lukken en mijn fysieke klachten belemmeren mij in mijn dagelijkse functioneren.

In mei dit jaar zag ik op Facebook dat Nancy Access Bars behandelingen gaf. Ik was daar wel nieuwsgierig naar, maar ook erg sceptisch. Later kwam het meerdere keren op mijn Facebook tijdlijn tevoorschijn. Een paar maanden later heb ik dan toch maar naar meer informatie gezocht, want het bleef mij fascineren. Een paar punten op je hoofd indrukken en dan word je gereset als een computer, ja ja...

Afgelopen vrijdag was het dan zo ver. Ik mocht bij Nancy in Landsmeer op de behandeltafel liggen. Normaal gesproken put zo een lange reis (55 minuten autorijden) mij uit en was ik op de heenweg daardoor ook een beetje angstig dat ik met moeite terug naar huis zou kunnen rijden. Voordat de Access Bars behandeling begon, legde Nancy mij een en ander uit. Ik besloot het maar gewoon te ervaren en daarna zou ik wel weer vragen stellen.

De behandeling duurde denk ik een uur. Ik probeerde te concentreren op mijn ademhaling, maar mijn gedachtes dwaalden telkens af. Na de behandeling hebben we nog even staan kletsen en ik ging naar huis. De terugweg heb ik zitten nadenken over de behandeling, waar mijn gedachtes heen gingen, of ik een vervolgafspraak ga maken en wat ik ermee denk te bereiken. Voor ik het wist was ik thuis! Ik was helemaal niet moe, heb zelfs nog in de file gestaan en ik vond mijzelf eigenlijk best alert op de drukke vrijdagmiddag.

Normaliter doe ik altijd een middagdutje. Ik kan er niets tegen doen, mijn hoofd zit dan zo vol en mijn ogen vallen vanzelf dicht. Je raad het al. Vrijdag heb ik géén middagdutje gedaan! Verder ben ik die dag lekker bezig geweest met het huishouden, waar ik van de week nog niet eens energie had om de schone was op te vouwen. De laatste tijd word ik onrustig wakker en heb ik veel moeite om mijn bed uit te komen. Vrijdagnacht (of is dat dan zaterdagnacht?) heb ik heerlijk geslapen en 's ochtends stond ik opgewekt op! Ik ben al enige tijd thuis met fysieke en mentale klachten. Ik ging met mijn kopje koffie aan mijn bureau zitten en keek naar een hele hoge stapel administratie van privé en werk door elkaar. Die stapel met werk administratie had ik 5 maanden geleden al moeten opruimen voor overdracht aan een collega, maar ik raakte er onrustig door, had er geen puf voor of gewoon geen interesse. Zowaar heb ik vanochtend mijzelf door die administratie toren heen geworsteld en alles is gescand, opgeborgen of in de papierbak terecht gekomen! Halleluja.

Lang verhaal kort. Ik kan niet anders zeggen dan dat Nancy met de Access Bars behandeling mij echt geholpen heeft. Eerlijk is eerlijk, als een onbekend persoon mij hierover had verteld dan was ik nog steeds in onwetendheid. Nancy vertrouw ik en dat heeft zij waar gemaakt. Ik zou 10 sterren geven, als dat mogelijk was.
Geplaatst door: Diana 24-07-2018 23:39:46
Beoordeling:
Super blij met de service aan de kraam op de braderie in Purmerend, overal info bij, erg aardig, echt de tijd genomen om goed te helpen en ondersteunen in keuze, kortom HEEL erg tevreden over Nance4u !!! Zal zeker contact blijven houden voor verdere bestellingen in de toekomst
Geplaatst door: Vanessa Tjin 31-10-2016 20:44:35
Beoordeling:
Al meerdere malen besteld bij Nance4u. Bestelling wordt altijd pico bello verpakt. En ook wanneer ik haar tegenkom op de beurs, word ik altijd goed geholpen. Nancy doet net dat stapje extra en dat maakt haar heel bijzonder.
Geplaatst door: Samantha 15-01-2016 08:59:06
Beoordeling:
Nancy heeft me laatst super geholpen via reiki en pendelen. Blokkades die al jaren in mijn energie zaten, heeft zij eindelijk eruit gekregen. Ben ik ontzettend dankbaar voor, want veel andere mensen is het niet gelukt.
1 - 2 - Volgende

Welkom in mijn gastenboek.
Ik vind het leuk om te lezen hoe u mijn webshop ervaart.
Positief of negatief ...het mag uiteraard allebei. 
Alvast bedankt voor uw berichtjes.
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN