Gastenboek

Gastenboek

Geplaatst door: caty samsom 11-01-2024 19:35:54
Beoordeling:
ik kom zomaar op deze website. Ben jij het echt, Nancy? Groetjes, caty
Geplaatst door: Marloes Wouda 5-05-2023 14:13:41
Beoordeling:
Ik kom al jaren bij Nance4u, geweldige spullen van stenen tot wierook, kaartendecks en alles wat ik kan gebruiken. Ontzettend lief mens die ons gezin altijd met open armen ontvangt in haar eigen winkel en op de beurzen waar ze staat. Geweldig!
Bij haar de auraspray voor energetische bescherming van NU (Natural Upgrade) gekocht voor onze kinderen met autisme en ADHD, dit werkt super bij overprikkeling en in drukte. Zelfs zo goed dat ze er zelf om vragen om overprikkeling tegen te gaan of wanneer ze overprikkeld zijn, top!
Geplaatst door: Gwendolyn 17-01-2023 18:21:20
Beoordeling:
Mijn bestelling was met grote zorg en aandacht ingepakt, daardoor uiteraard prima heel aangekomen.
Het was mijn 1e keer online bestelling en ik kreeg er een klein presentje bij, wat ik ervaarde als lief/sympathiek.
Als het bij elkaar maakt dit voor mij persoonlijk.
Als wanneer je persoonlijk iets komt kopen in een fysieke winkel.
En niet zoals bij sommige online winkels onpersoonlijk, zeer zakelijk en gehaast, niet de klant echt willen leren kennen.
Geplaatst door: Eveline de Raat 5-10-2022 18:31:57
Beoordeling:
Prima service!! Nadat er, tgv een pinstoring, tweemaal het oorspronkelijke bedrag werd afgeschreven, kreeg ik het teveel betaalde keurig teruggestort op mijn rekening. Iets gekocht bij de stand op de paranormaalbeurs in Rijswijk waar we ook vriendelijk geholpen zijn en waar, ondanks de drukte, de tijd werd genomen om vragen te beantwoorden.
Geplaatst door: Vanessa 28-07-2022 15:22:58
Beoordeling:
Ik koop al enige jaren bij Nance4u mijn edelstenen, wierrook, orakelkaarten en overige spritueel behorende producten. Betrouwbare webshop! Nancy verzend snel, netjes en de bestelling wordt mooi verpakt. Het is een feestje om uit te pakken.
Geplaatst door: Joey Faes 6-05-2020 14:22:55
Beoordeling:
Wat je op de foto ziet en besteld uit de mooie webshop is ook echt wat je krijgt!!! Zeer snelle service!!!
Geplaatst door: Marie-Jose Schot 10-03-2020 17:29:31
Beoordeling:
Ik heb een Auraliet23 hanger besteld en hij is prachtig
Geplaatst door: Annita 7-01-2020 17:01:34
Beoordeling:
Over de Auraliet hanger: Het is zon leuk cadeau om te geven en de ontvangers zijn er zo blij mee want ze voelen heel zuiver en krachtig.Als het weer de langwerpige stenen mogen zijn heel graag. smiley
Geplaatst door: Marina 6-01-2019 16:46:53
Beoordeling:
Bij Nance4u.nl kan ik altijd terecht voor spulletjes die ik gebruik voor huisreinigingen zoals Palo Santo hout, Smuge sticks en Florida water.
Nance geeft vanuit haar eigen spirituele ervaringen een goed advies en prima service! Deze webshop bevat nog veel meer mooie producten die qua prijs en kwaliteitverhouding de aanschaf ervan zeker waard zijn.
Ga zo door Nance, wens je veel succes in 2019!
Geplaatst door: Diana 24-07-2018 23:39:46
Beoordeling:
Super blij met de service aan de kraam op de braderie in Purmerend, overal info bij, erg aardig, echt de tijd genomen om goed te helpen en ondersteunen in keuze, kortom HEEL erg tevreden over Nance4u !!! Zal zeker contact blijven houden voor verdere bestellingen in de toekomst
1 - 2 - Volgende

Welkom in mijn gastenboek.
Ik vind het leuk om te lezen hoe u mijn webshop ervaart.
Bij een negatieve ervaring neem dan contact op, zodat er een oplossing gezocht kan worden.
Alvast bedankt voor uw bericht.
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN