Gastenboek

Gastenboek

Geplaatst door: Maaike 5-07-2024 13:42:57
Beoordeling:
Hoi Nancy!

Dank je wel dat je me getipt hebt op de beurs in Amstelveen over de armband met o.a. carneool voor zelfvertrouwen. Ik draag hem met veel plezier en gemak. Waar andere armbanden met edelstenen vaak gaan knellen (of niet lekker voelen) in de loop van de dag, mis ik deze armband als ik hem niet draag. Zo fijn dat jij altijd aanvoelt wat ik nodig heb. Dank je wel. ❤️ lieve groet, Maaike
Geplaatst door: Marloes 8-05-2024 13:09:49
Beoordeling:
Ik had al jaren last van mijn kaak (knarsen, vast zitten en op slot schieten) en daarbij kreeg ik ook last van mijn schouders en nek. Nooit aan reiki gedacht tot Nancy mij heeft laten voelen wat het kan doen omdat ik er nog niet helemaal open voor stond. Ik voelde al zo'n duidelijk verschil tijdens de behandeling en mijn klachten blijven weken weg. Waar fysiotherapie niet meer verder kon helpen, kan reiki en Nancy dat wel!
Geplaatst door: caty samsom 11-01-2024 19:35:54
Beoordeling:
ik kom zomaar op deze website. Ben jij het echt, Nancy? Groetjes, caty
Geplaatst door: Marloes Wouda 5-05-2023 14:13:41
Beoordeling:
Ik kom al jaren bij Nance4u, geweldige spullen van stenen tot wierook, kaartendecks en alles wat ik kan gebruiken. Ontzettend lief mens die ons gezin altijd met open armen ontvangt in haar eigen winkel en op de beurzen waar ze staat. Geweldig!
Bij haar de auraspray voor energetische bescherming van NU (Natural Upgrade) gekocht voor onze kinderen met autisme en ADHD, dit werkt super bij overprikkeling en in drukte. Zelfs zo goed dat ze er zelf om vragen om overprikkeling tegen te gaan of wanneer ze overprikkeld zijn, top!
Geplaatst door: Gwendolyn 17-01-2023 18:21:20
Beoordeling:
Mijn bestelling was met grote zorg en aandacht ingepakt, daardoor uiteraard prima heel aangekomen.
Het was mijn 1e keer online bestelling en ik kreeg er een klein presentje bij, wat ik ervaarde als lief/sympathiek.
Als het bij elkaar maakt dit voor mij persoonlijk.
Als wanneer je persoonlijk iets komt kopen in een fysieke winkel.
En niet zoals bij sommige online winkels onpersoonlijk, zeer zakelijk en gehaast, niet de klant echt willen leren kennen.
Geplaatst door: Eveline de Raat 5-10-2022 18:31:57
Beoordeling:
Prima service!! Nadat er, tgv een pinstoring, tweemaal het oorspronkelijke bedrag werd afgeschreven, kreeg ik het teveel betaalde keurig teruggestort op mijn rekening. Iets gekocht bij de stand op de paranormaalbeurs in Rijswijk waar we ook vriendelijk geholpen zijn en waar, ondanks de drukte, de tijd werd genomen om vragen te beantwoorden.
Geplaatst door: Vanessa 28-07-2022 15:22:58
Beoordeling:
Ik koop al enige jaren bij Nance4u mijn edelstenen, wierrook, orakelkaarten en overige spritueel behorende producten. Betrouwbare webshop! Nancy verzend snel, netjes en de bestelling wordt mooi verpakt. Het is een feestje om uit te pakken.
Geplaatst door: Joey Faes 6-05-2020 14:22:55
Beoordeling:
Wat je op de foto ziet en besteld uit de mooie webshop is ook echt wat je krijgt!!! Zeer snelle service!!!
Geplaatst door: Marie-Jose Schot 10-03-2020 17:29:31
Beoordeling:
Ik heb een Auraliet23 hanger besteld en hij is prachtig
Geplaatst door: Annita 7-01-2020 17:01:34
Beoordeling:
Over de Auraliet hanger: Het is zon leuk cadeau om te geven en de ontvangers zijn er zo blij mee want ze voelen heel zuiver en krachtig.Als het weer de langwerpige stenen mogen zijn heel graag. smiley
1 - 2 - Volgende

Welkom in mijn gastenboek.
Ik vind het leuk om te lezen hoe u mijn webshop ervaart.
Bij een negatieve ervaring neem dan contact op, zodat er een oplossing gezocht kan worden.
Alvast bedankt voor uw bericht.
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN