achterkant viskrt 2015 kopie

Therapeut

Naast mijn passie in het verkopen van edelstenen, mineralen en wierook ben ik ook therapeut.
Ik kom voor diverse behandelingen bij u thuis. 
Ik geef Reiki behandelingen, Kleurentherapie, Bach Bloesem, Healing op afstand, Pendelen en Regressie therapie dmv Reiki energie.
Voor ik een behandeling geef, heb ik altijd eerst een intake gesprek zodat ik een beetje de achtergrond weet. 
Mijn behandelingen zijn op zich ook geschikt voor kinderen. 
Hieronder zal ik kort uitleggen wat een behandeling inhoudt, mocht u dan een afspraak willen maken met mij, kunt u mij mailen nance4uwebshop@gmail.com en ik neem zo spoedig mogelijk contact met u op. Wel is het bij elke behandeling van belang dat u ook uw eigen huisarts heeft bezocht. Ik werk nl nooit ipv een behandeling van de huisarts het kan zeker heel goed ter aanvulling gedaan worden. Samen sta je sterk!


Reiki behandelingen
Reiki herstelt het evenwicht van het fysieke lichaam, verheldert de geest en brengt emoties tot rust. Behalve de helende werking van Reiki kunt u natuurlijk ook een behandeling ter ontspanning ontvangen. Al naar gelang nodig gebruikt ik soms edelstenen bij de behandeling.
Reiki is niet in woorden uit te drukken, dat is een ervaring. Reiki stroomt daar waar het nodig is.
Een behandeling duurt gemiddeld een uur en kost € 50.00 exclusief de reiskosten a € 0.20 per kilometer.
Meestel heeft het meerdere behandelingen nodig.


Kleurentherapie
In de kleurentherapie maakt men gebruik van de energie die in de kleuren zit. Door middel van natuurlijk gekleurde doeken probeer in weer de juiste kleur in de energie van de mensen te brengen  en daardoor harmonie en evenwicht te herstellen. Maar ook door te kijken en het eventueel aanpassen van kleur in de voeding of kleding stijl.
Kosten voor een behandeling zijn ook € 50.00 per uur exclusief de reiskosten. 
Meestal zijn ook hier meerdere behandelingen nodig.


Bach Bloesems
Bach Bloesems zijn remedies gemaakt van wilde bloemen en planten. Bij deze behandeling wordt de gehele persoon behandeld en niet alleen de symptomen van de kwaal. Iedere ziekte komt voort uit het uit balans zijn van het lichaam maar ook psychisch.
Er zijn 38 remedies verdeel in 7 groepen: angst, onzekerheid, onvoldoende interesse in de huidige omstandigheden, eenzaamheid, overgevoeligheid voor invloeden en denkbeelden, moedeloosheid en wanhoop, overbezorgdheid voor het welzijn van anderen.
Bij een behandeling heb ik ook hier eerst een intake gesprek, en stel ik vragen om erachter te komen welke remedies voor u toepasbaar zijn. Het is echter wel zo dat het laatse het eerste heelt -> wet van de genezingskracht.
Tarieven: volwassenen 1 uur € 50.00 - flesje met maximaal 5 remedies € 7.50 - vervolg vullingen bedragen € 5.00
                kinderen € 25.00 (tijdsduur zal korter zijn) - flesje met maximaal 4 remedies € 7.50 -
                              vervolg vullingen € 5.00
De remedies die voor u gemaakt worden stuur ik na de behandeling naar u toe... tenzij het in de buurt is dan breng ik het even langs. Gooi de lege flesjes niet weg dan kunnen ze na reiniging hergebruikt worden. Healing op afstand
Mocht het niet gelegen komen voor een afspraak op locatie, of is er haast bij, dan kan er ook een healing op afstand gedaan worden. Dit doe ik door middel van Reiki energie en eventuele hulp van de kristallen schedels of kundalini energie. Deze vorm van healing duurt ongeveer 20 minuten en kost € 15.00.
Na het maken van een afspraak en als de betaling binnen, kunnen we de behandeling starten en na afloop hebben we zeker nog even contact.


Regressie behandeling met reiki energie
Bij een regressie behandeling komen meestal onverwerkte traumatische of pijnlijke ervaring naar boven. Deze vormen een blokkade waardoor er een vorm van niet lekker in je vel zitten komt. Het kunnen ervaringen zijn uit dit leven, bv uit de jeugd maar ook uit een vorig leven. En door de Reiki energie te gebruiken gebeurt het op een prettige manier.
Eerste behandeling inclusief intake kost € 65.00. Een vervolg behandeling kost € 50.00 en duurt meestal een uur. Vaak zijn er meerdere behandelingen nodig. 
De eerste behandeling duurt langer doordat er ook een intake gesprek plaatsvindt. Uiteraard komen er ook reiskosten bij van € 0.20 per kilometer.


Pendelen
Door het gebruik te maken van een pendel krijg je een antwoord op je vraag. Er worden ook blokkades door ontmaskerd en je kunt erachter komen hoe je de blokkades kunt oplossen. 
Kosten bedragen € 25.00 voor een half uur.


Huisreiniging
Soms kan het gebeuren dat u zich niet meer prettig voelt in uw eigen huis. Dan kunnen er spirits (enititeiten, overleden personen enz) zijn. Deze spirits willen eigenlijk aandacht omdat ze hier niet horen. Ze willen naar het licht. Sommige spirits kunnen behoorlijk aanwezig zijn.. en ook hardnekkig. Soms hebben ze een boodschap te vertellen. U kunt ze zelf wegkrijgen door ze in liefde naar het licht te sturen, soms heb je iets sterkers nodig zoals salie of palo santo. Beide zijn wierook soorten om oa huizen mee te reinigen.
In andere gevallen is het echt niet mogelijk om ze weg te krijgen en mag iemand van buitenaf dit doen. U kunt mij daarvoor inhuren. Ik ga niet zeggen dat het altijd lukt.. maar 95% van de gevallen lukt het zeker wel.
Een huisreiniging kost € 75.00 exclusief de reiskosten van € 0.20 per kilometer. Ik kan nooit van te voren zeggen hoeveel tijd het in beslag neemt dat hangt af van de hardnekkigheid van de spirit. Heeft u interesse of wilt u meer weten stuur me gerust een mailtje nance4uwebshop@gmail.com en u krijgt redelijk snel een antwoord van mij.


Een huisreiniging op afstand kan ook. Dat kost € 25.00. Wel graag vooraf betalen in dit geval. De enige voorwaarden hieraan is dat u zelf in huis aanwezig bent, zodat u kunt voelen of het huis voor u weer goed voelt. Tenslotte is mijn voelen en goedvinden anders dan die van u.

Kaartleggingen
Ik doe ook kaartleggingen - welke kaartendeks ik gebruikt weet ik niet van te voren, ik voel altijd op dat moment wat er nodig is. 
Ik kan daarbij ook een stukje regressie en healing geven en daarmee een blokkade verwijderen. 
Ik kom hiervoor bij u thuis.
Kaartleggingen alleen zijn € 15.00 (ongeveer 15 - 20 minuten)
Healing erbij kost € 25.00 
En eventuele reiskosten a € 0.20 per kilometer

 

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN