Behandelingen

Behandelingen

Naast mijn passie in het verkopen van edelstenen, mineralen en wierook ben ik ook therapeut.
Ik geef Reiki behandelingen, Healing op afstand, Pendelen en Regressie therapie met behulp van Reiki energie.
Voorafgaand aan een behandeling is er eerst een intake gesprek. Soms is achtergrondinformatie handig, maar de klik om de eerste behandeling te kunnen uitvoeren is nog belangrijker.
Mijn manier van behandelen is geschikt voor ieder mens, ook voor kinderen.
Mijn behandelingen zijn altijd ter ondersteuning van en nooit ipv een eventuele reguliere behandeling. Daarom vraag ik ook altijd of u bij de huisarts bent geweest. Samen sta je sterk!


Reiki behandelingen
Reiki herstelt het evenwicht van het fysieke lichaam, verheldert de geest en brengt emoties tot rust. Behalve de helende werking van Reiki kunt u natuurlijk ook een behandeling ter ontspanning ontvangen. Indien nodig gebruik ik soms edelstenen bij een behandeling.
Reiki is niet in woorden uit te drukken, dat is een ervaring. Reiki stroomt daar waar het nodig is.

Een behandeling duurt gemiddeld een uur en kost € 60.00 en wordt gegeven bij Nance4u.
In de meeste gevallen zijn er meerdere behandelingen nodig. Als u via de shop (zie link hieronder) betaalt, stuur ik u een berichtje om een afspraak te maken.
Wilt u gelijk een afspraak maken, stuur me dan een mail op info@nance4u.nl 
https://nance4u.nl/reiki-behandeling/

Healing op afstand
Mocht het niet gelegen komen voor een afspraak op locatie, of is er haast bij, dan is healing op afstand mogelijk. Dit doe ik door middel van Reiki energie en eventuele hulp van de kristallen schedels of kundalini energie. Deze vorm van healing duurt ongeveer 20 minuten en kost € 25.00
Na het maken van een afspraak, dit kan via de shop (zie link hieronder) en als de betaling binnen, kunnen we de behandeling starten. Na afloop is er altijd nog even contact zodat u uw ervaring kunt delen en eventuele vragen kunt stellen. 
Wilt u gelijk een afspraak maken of meer informatie? Mail dan naar info@nance4u.nl
https://nance4u.nl/reiki-behandeling-op-afstand/Regressiebehandeling met reiki energie
Bij een regressiebehandeling komen meestal onverwerkte traumatische of pijnlijke ervaring naar boven. Deze vormen een blokkade waardoor je niet lekker in je vel zit of voluit kunt leven. Het kunnen ervaringen zijn uit dit leven, bijvoorbeeld uit je jeugd maar ook uit een vorig leven. En door de Reiki energie te gebruiken gebeurt het op een prettige manier.
Een behandeling kost €70.00 en wordt gegeven bij Nance4u. Wilt u een afspraak maken of meer informatie? Mail dan naar info@nance4u.nl of klik op de link: https://nance4u.nl/regressiebehandeling/ en ik neem contact met je op.
 
Pendelen
Door het gebruik te maken van een pendel krijg je een antwoord op je vraag. Er worden ook blokkades door ontmaskerd en je ontdekt hoe je die kunt oplossen.
Kosten bedragen € 30.00 voor een half uur. Je kunt het boeken via de link https://nance4u.nl/pendelen/ of je kunt een mail sturen naar info@nance4u.nl

Huisreiniging
Soms kan het gebeuren dat u zich niet meer prettig voelt in uw eigen huis. Dan kunnen er spirits (entiteiten, overleden personen enz) zijn. Deze spirits willen eigenlijk aandacht omdat ze hier niet horen. Ze willen naar het licht. Sommige spirits kunnen behoorlijk aanwezig zijn en erg hardnekkig. Soms hebben ze een boodschap te vertellen. U kunt ze zelf wegkrijgen door ze in liefde naar het licht te sturen, soms heb je iets sterkers nodig zoals salie of palo santo. Beide zijn wierook soorten om onder andere huizen mee te reinigen.
Dit lukt niet altijd. Soms is er iemand van buitenaf nodig. U kunt mij daarvoor inhuren. Ik ga niet zeggen dat het altijd lukt.. maar 95% van de gevallen lukt het zeker wel.
Een huisreiniging kost € 50.00 per uur exclusief de reiskosten van € 0.30 per kilometer.
Ik kan nooit van te voren zeggen hoeveel tijd het in beslag neemt dat hangt af van de hardnekkigheid van de spirit. Heeft u interesse of wilt u meer weten stuur me gerust een mailtje info@nance4u.nl en u krijgt zo snel mogelijk antwoord.


Een huisreiniging op afstand kan ook. Dat kost € 35.00. Dit dient vooraf te worden betaald. De enige voorwaarden hieraan is dat u zelf in huis aanwezig bent, zodat u kunt voelen of het huis voor u weer goed voelt.

Kaartleggingen
In de webshop kunt u ook een kaartlegging bij me boeken. Deze gaan allemaal via de mail. U ontvangt binnen de aangegeven termijn de legging volledig uitgeschreven inclusief de foto van de bijbehorende kaarten. https://nance4u.nl/kaartlegging/

 

Behandellingen met Access Bars®

Wat kan ik vandaag anders doen of zijn, dat alle werkelijkheden direct zal veranderen?

Wil je dat het beter wordt in je leven dan dit. Zit je hoofd overvol door alles wat je dagelijks oppikt en opslaat. Moet ik me werkelijk overal druk om maken.Ben je toe aan meer innerlijke rust zowel in je hoofd als in je lijf? Dan is een Access Bars® behandeling iets voor u.Acces Bars® behandelingen zorgen op een hele fijne en rustige manier om de spanningen uit je hoofd en je lichaam te halen, zodat er plaats komt voor rust, goede communicatie, concentratie en zelfverzekerdheid.

Wat is nu de bedoeling?

Onze hersenen worden vaak vergeleken met de harde schijf van een computer. Alles wat we meemaken wordt in onze hersenen opgeslagen. Met allerlei narigheid als gevolg. Vermoeidheid, concentratieproblemen, prikkelbaar enz. Uiteindelijk werkt een computer ook trager als deze vol raakt.

Access Bars® bestaan uit 32 punten op je hoofd – die door een zachte aanraking moeiteloos en gemakkelijk alles loslaten wat jou belemmert om te ontvangen. Door deze zachte aanraking komt de energiestroom opgang.

Deze punten bevatten alle ideeën, gedachten, overtuigingen, emoties en overwegingen die je in alle levens hebt opgeslagen. Dit is dus een mooie kans om alles los te laten.

Iedere sessie met Access Bars® kan 5 tot 10 duizend jaar aan beperkingen loslaten, in het deel van je leven dat overeenkomt met het desbetreffende barspunt dat wordt aangeraakt. Het is een ongelofelijk zorgzaam en ontspannend proces waarmee je alle aspecten in je leven losmaakt waarin jij bereid bent te veranderen.

Access Bars® heeft al duizenden mensen geholpen door meerdere aspecten van hun lichaam en leven te veranderen zoals: slaap, gezondheid en gewicht, geld, seks en relaties, angst, verlangen, stress en wat je nog meer zou willen…

In het ergste geval zul je je voelen alsof je zojuist een geweldige massage hebt gehad. In het beste geval kan je hele leven met totaal gemak veranderen in iets groters.

Denk eens aan wat de Access Bars® allemaal voor rust en ruimte zou opleveren. Niet alleen voor iemand met een druk leven maar ook voor voor die personen met een bepaalde diagnose/stempel/rugzak.

Wil je meer weten kijk gerust eerst naar de filmpjes onderaan de pagina
Hoe werkt een behandeling; gewoon lekker in voor jou prettige kleding, lekker liggend op een behandeltafel. En alleen je hoofd, handen en voeten worden aangeraakt. En geniet van dat dat losgelaten mag worden.

”Alles in het leven kom me toe met gemak, vreugde en glorie!”

”Hoe wordt het beter dan dit?”

Hoe vaker je je Bars laat doen/ nalopen, des te meer zal je gaan beseffen hoeveel moeite het eigenlijk kost om te functioneren vanuit gedachten, gevoelens en emoties. Je zal je ook bewust worden van de mogelijkheid om te functioneren vanuit waarnemen, weten , zijn en ontvangen. Bars kan worden gebruikt om verandering mogelijk te maken op alle gebieden van jou leven. Als je bereid bent om meer vanuit bewustzijn te functioneren, dan open je deuren naar alle heling en genezing.

Prijs voor een behandeling € 70.00; behandeling duurt ongeveer een uur
Via de link https://nance4u.nl/access-bars-behandeling/ kunt u een behandeling boeken, na betaling neem ik contact met u op voor een afspraak. Wilt u meer weten of gelijk een afspraak maken stuur me dan een berichtje via de mail info@nance4u.nl

Filmpjes:
https://youtu.be/uk9KTJL_SZc

https://youtu.be/-BY_W0RrTV0

https://youtu.be/DgGbFRjqQPk

Lief bericht na een behandeling:
Normaal zie ik Nancy alleen op de Paranormaal Alternatief beurs in Rijswijk. We maken een praatje, ik bewonder haar spullen en soms neem ik iets mee naar huis.

Laatste tijd weet ik geen raad met mijzelf. Mijn gedachtes springen van hot tot her, ik raak snel gefrustreerd omdat niets lijkt te lukken en mijn fysieke klachten belemmeren mij in mijn dagelijkse functioneren.

In mei dit jaar zag ik op Facebook dat Nancy Access Bars behandelingen gaf. Ik was daar wel nieuwsgierig naar, maar ook erg sceptisch. Later kwam het meerdere keren op mijn Facebook tijdlijn tevoorschijn. Een paar maanden later heb ik dan toch maar naar meer informatie gezocht, want het bleef mij fascineren. Een paar punten op je hoofd indrukken en dan word je gereset als een computer, ja ja...

Afgelopen vrijdag was het dan zo ver. Ik mocht bij Nancy in Landsmeer op de behandeltafel liggen. Normaal gesproken put zo een lange reis (55 minuten autorijden) mij uit en was ik op de heenweg daardoor ook een beetje angstig dat ik met moeite terug naar huis zou kunnen rijden. Voordat de Access Bars behandeling begon, legde Nancy mij een en ander uit. Ik besloot het maar gewoon te ervaren en daarna zou ik wel weer vragen stellen.

De behandeling duurde denk ik een uur. Ik probeerde te concentreren op mijn ademhaling, maar mijn gedachtes dwaalden telkens af. Na de behandeling hebben we nog even staan kletsen en ik ging naar huis. De terugweg heb ik zitten nadenken over de behandeling, waar mijn gedachtes heen gingen, of ik een vervolgafspraak ga maken en wat ik ermee denk te bereiken. Voor ik het wist was ik thuis! Ik was helemaal niet moe, heb zelfs nog in de file gestaan en ik vond mijzelf eigenlijk best alert op de drukke vrijdagmiddag.

Normaliter doe ik altijd een middagdutje. Ik kan er niets tegen doen, mijn hoofd zit dan zo vol en mijn ogen vallen vanzelf dicht. Je raad het al. Vrijdag heb ik géén middagdutje gedaan! Verder ben ik die dag lekker bezig geweest met het huishouden, waar ik van de week nog niet eens energie had om de schone was op te vouwen. De laatste tijd word ik onrustig wakker en heb ik veel moeite om mijn bed uit te komen. Vrijdagnacht (of is dat dan zaterdagnacht?) heb ik heerlijk geslapen en 's ochtends stond ik opgewekt op! Ik ben al enige tijd thuis met fysieke en mentale klachten. Ik ging met mijn kopje koffie aan mijn bureau zitten en keek naar een hele hoge stapel administratie van privé en werk door elkaar. Die stapel met werk administratie had ik 5 maanden geleden al moeten opruimen voor overdracht aan een collega, maar ik raakte er onrustig door, had er geen puf voor of gewoon geen interesse. Zowaar heb ik vanochtend mijzelf door die administratie toren heen geworsteld en alles is gescand, opgeborgen of in de papierbak terecht gekomen! Halleluja.

Lang verhaal kort. Ik kan niet anders zeggen dan dat Nancy met de Access Bars behandeling mij echt geholpen heeft. Eerlijk is eerlijk, als een onbekend persoon mij hierover had verteld dan was ik nog steeds in onwetendheid. Nancy vertrouw ik en dat heeft zij waar gemaakt. Ik zou 10 sterren geven, als dat mogelijk was.
 
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN