Natural Upgrade

Natural Upgrade

Sorteer op:
1 - 2 - Volgende

Handcreme Lavendel 30ml


InStock
12.95
Night cream 50ml


InStock
44.00
Day Cream 50ml


InStock
44.00
Body Butter Lavendel 200ml


InStock
29.95
Magnesium oil spray 50ml


InStock
19.95
Face Cleansing milk 200ml


InStock
24.95
Face Mask


InStock
44.00
Bath & Shower argan oil


InStock
19.95
Handcreme Cherry 30ml


InStock
12.95
Handcreme Mango 30ml


InStock
12.95
1 - 2 - Volgende

De wellness producten van Natural Upgrade (NU) zijn gecodeerd met liefdevolle energie. 'Energy boosted' noemen we dat. Een energy boost geeft energie en zorgt voor beweging. Voor de een betekent dit het terugvinden van innerlijke rust, voor de ander juist een flinke oppepper. Door NU producten te gebruiken geef je aandacht aan zowel lichaam als geest. Je stelt je weer open voor liefdevolle energie en komt terug bij jezelf. Natural Upgrade omringt je met energie waarbij je je thuis voelt.
 

Soms raken we door allerlei levensgebeurtenissen de verbinding wel eens kwijt met ons fijne gevoel, onze intuïtie, innerlijke rust, blijdschap, liefde. Elk Natural Upgrade product dat ik je aanreik is door mij energetisch gecodeerd met rustgevende, liefdevolle en verlichtende energie zodat je bij gebruik van deze producten die mooie al in jouw aanwezige energie kan ondersteunen en versterken.

Of je er in moet geloven zodat het voor je werkt? Nee, daar heeft het niets mee te maken. De ene mens heeft van nature of door spirituele ontwikkeling al een sterkere verbinding met zijn of haar sensitiviteit en voelt direct welk fijn effect de producten op hem of haar hebben. Voor diegene bij wie deze fijngevoelige verbinding (nog) niet of nauwelijks voelbaar is triggeren de producten toch die mooie energetische verbindingen in jou.

Natural Upgrade by Nicole Jansen is dus voor iedereen, jong of oud, spiritueel, sensitief ontwikkeld of niet ...het maakt niet uit.

Tekst door Nicole Jansen van Natural Upgrade

En een aanvulling van Nance4u persoonlijk: ik ben geen creme smeerder. Ik vergeet dat altijd, ben braaf een aantal dagen aan het smeren om het vervolgens een paar dagen simpel over te slaan. Dat ik hier nu achtersta komt omdat ik na een aantal zeer hectische dagen gemerkt heb dat de Handcreme met Lavendel ook echt rust gaf, minder tot geen hoofdpijn! Ruwe handen veranderen in superzachte handen, rust in mijn hoofd. Ik kon weer door. Hoe fijn is dat! En dat alles door een 'simpele handcreme'. Iedereen die mij persoonlijk kent weet ook dat ik echt een hekel aan lavendel heb. Ik krijg er serieus hoofdpijn van. Behalve van de plant zelf - puur natuur dus. Ook de lavendel geur van mij etherische olieën is puur. En bij de handcreme van Natural Upgrade is dit ook het geval. En heel belangrijk niet overheersend aanwezig.

Je hebt maar een klein beetje nodig om het juiste effect te hebben. Het is dus nog zuinig in gebruik ook. 
Wilt u meer hierover weten stuur gerust een bericht.

 Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN