achterkant viskrt 2015 kopie

Mookaiet 700gr ACTIE

Mookaiet 700gr
€ 7.50

nu van € 15.00 voor € 7.50

Mookaiet is een jaspis soort en de kleur varieërt van geel, bruin naar roodachtig.

Het is een beschermende en aardende steen. Het helpt om je doelen waar te maken en ideeën tot uitvoering te brengen. Het maakt strijdlustig, daadkrachtig, vastberaden en volhardend -> er 100% voor gaan.

Mookaiet zorgt ervoor dat je voor jezelf opkomt, het maakt weerbaar en asseritief, vermindert angst voor conflicten. Het maakt ook eerlijk, oprecht, hulpvaardig. Het zorgt bovendien voor balans in je lichaam, ziel en je geest. Mookaiet bevordert ook snel denken en stimuleert de fantasie.

Het absorbeert negatieve energie en beschermt tegen straling. Ook kun je door te mediteren met deze steen makkelijker astraal reizen. Het bevordert ook de behoefte aan afwisseling en nieuwe ervaringen. Hierdoor krijg je meer innerlijke rust en balans

Fysiek heeft de steen een positieve invloed op de bloedsomloop, op de spijsvertering, darmen en de geslachtsorganen. Tevens is deze steen bloedzuiverend en bevordert wondgenezing en het immuunsysteem.


 
Terug naar overzicht

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN