achterkant viskrt 2015 kopie

Satijnspaat (volksmond seleniet)

Satijnspaat kan in het wit (de meest voorkomende), oranje (ook wel perzik genoemd), bruin of groen voorkomen. In de volksmond wordt het ook seleniet genoemd. 
Het is familie van de gipskristallen en het is daarom verstandig om het niet te vaak met water in aanraking te laten komen (kans op oplossen).

Satijnspaat werkt beschermend en inzichtgevend. Het wordt daarom ook vaak gebeurd in praktijkruimtes. Het bevordert het contact met de engelen en gidsen, vergemakkelijkt meditatie en mediamieke gaven.
Het is een aardende steen als met met hogere energieën werkt, beschermt en reinigt de aura. Stimuleert een heldere geest en geeft inzicht in levenslessen. Het bevordert rust, balans en vrede in je omgeving.

Satijnspaat is een zelfreinigende steen. Je hoeft er in principe dus niets aan te doen. Opladen in het licht van de volle maan vind de steen op z'n tijd wel erg prettig. Je kan seleniet ook gebruiken om andere edelstenen op te laden.

Het verschil tussen Satijnspaat en Seleniet zit in de kwaliteit. Seleniet is altijd helder en doorzichtig. Satijnspaat is ondoorzichtig en heeft een satijn look.
 

1 - 2 - Volgende

Sorteer op:
1 - 2 - Volgende


Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN