Volle maan - Jachtmaan Oktober 2019 - www.nance4u.nl

Volle maan - Jachtmaan Oktober 2019

Volle maan - Jachtmaan Oktober 2019

Volle maan - Jachtmaan Oktober 2019

De volle maan staat op 13 oktober in het teken van het loslaten, transformeren.
Het loslaten van blokkades, oude relaties, de baan die niet meer bij je past. Maar ook de negatieve gevoelens en gewoontes.
Maar denk ook eens aan het opruimen van al je oude spullen die niet meer bij je passen, of je kledingkast.
En het is niet alleen het loslaten in dit leven maar ook dat van vorige levens, alles wat niet meer goed voelt mag weg.

De kracht van de volle maan begint meestal zo'n 3 dagen voordat de maan op z'n volst is.
Maar er zijn natuurlijk ook uitzonderingen die er al eerder last van hebben. En vergeet ook niet dat de dagen erna de energie nog goed te voelen is.

Door het opruimen van al het oude maak je ruimte voor allerlei leuke nieuwe dingen op je pad. Zoals bijv in relaties, of een andere baan, geluk, andere functie enz

Ook zijn er bepaalde stenen die gebruikt kunnen worden bij een volle maan. Bij deze maan past de rookkwarts en de pietersiet er goed.
Rookkwarts is een beschermende steen, maar werkt ook aardend en ontgiftend (ook vorm van loslaten). De steen helpt bij ontspannen, loslaten en accepteren.
Rookkwarts kan ook goed gebruikt bij het stoppen met roken of met verslavingen.

Pietersiet is een andere steen die ook bij deze maan past. De steen helpt om negatieve ballast uit het verleden en vorige levens los te laten. Het zorgt ervoor dat je je eigen pad vindt maar daar ook op blijft.
Het opheffen en loslaten van oude blokkades in diverse vormen, denk aan conflicten, angsten en trauma's. Het helpt ook bij het nemen van afstand van bepaalde situaties om zo meer duidelijkheid te krijgen.

Bij de wicca worden de volle manen gevierd. De volle maan van 13 oktober is de Jachtmaan en staat voor transformatie.
De volle maan valt rond de Samhain (31oktober) het feest waarin het contact met de spiritworld makkelijker gaat dan normaal.

Je kunt ook deze volle maan een viering doen. Leg korenaren in een cirkel neer en spreek daarbij je dank uit voor de overvloed die er is. Leg dan op elke windrichting (noord, oost, zuid en west) een druiventros en ook hierbij je dank uit voor de overvloed die er is. Je kunt een paar kaarsen branden, wierook aansteken om de juiste sfeer te creëren. Je kunt bijv denken aan marjoraan mengen met een druivenblad of hedera. Marjoraan wierook volstaat natuurlijk ook. Mocht je dit niet hebben dan volstaat een andere wierook natuurlijk ook. 
Als drank dat erbij gedronken wordt kun je denken aan druivensap, wijn of kruidenthee. (met dank aan circewicca voor deze mooie uitleg over de jachtmaan)

Als je bezig bent met het bepaalde zaken dan komen er lichamelijk ook allerlei stoffen los. Het is daarbij belangrijk om ook die te reinigen en goed water te drinken. Doorspoelen van je lichaam. Het eten van vezels, volkoren produkten en fruit.
De kruiden voor deze kruidenthee zijn: Duizendblad -> moed en kracht
                                                              Venkel          ->  genezing, zuivering
                                                               Kamille        ->  ontspanning
                                                               Jasmijn       ->  ontspanning, emotioneel stabiel.
Deze kruiden kunt u eventueel bestellen bij Bureau Nurlaila, ze hebben zeer lekkere en zuivere kruiden.

Ik wens je een hele fijne volle maan.
Blessed Be heart

 

reacties op “Volle maan - Jachtmaan Oktober 2019

Geen reacties
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN