Lemurian zaad kristal - www.nance4u.nl

Lemurian zaad kristal

Lemurian zaad kristal
2.00
InStock
Lemurisch zaad kristal is een zeldzame vorm van laserkwarts. Het is ook een langgerekte uitgekristalliseerde vorm. Maar heeft over een groot gedeelte van het kristal horizontale strepen lopen die ook voelbaar zijn.
De meeste kristallen zijn helder vaak met een licht roodroze gloed die wordt veroorzaakt door het licht dat valt op een doorzichtige coating van ijzeroxide. Andere varianten zoals rook lemurisch zaad kristal, citrien lemurisch zaad kristal en roze lemurisch zaak kristal, welke nog zeldzamer zijn.

Lemurisch zaad kristal is een goede steen om de chakra's mee te reinigen en in balans te brengen. Het helpt ook bij het verwijderen van entiteiten die aan het lichaam vastgeplakt zijn, karmisch afval en verwijderen alle negatieve energie die in het lichaam zit. Het helpt ook met het verwijderen van oud verdriet en boosheid, hierdoor kan ook het oude gedragspatroon verminderen. 
Het opent allerlei spirituele dimensies en heeft als doel het overbrengen van informatie. Contact leggen met gidsen en engelen. Het opent inzichten met vorige levens, reïncarnatie, en het terughalen van oude (verloren) kennis.


 
Terug naar overzicht
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN