Peanut Wood Jaspis
achterkant viskrt 2015 kopie

Peanut Wood Jaspis

Er wordt gedacht bij Peanut Wood dat het hout is wat in de loop der tijd versteend is. Het is drijfhout dat wordt opgepikt vanaf het strand door de golven en door het water gereinigt. Shipworm, een schelpdier, maakt kleine gaten en tunnels in het hout die ervoor zorgen dat het hout op de bodem van de zee valt. De gaten en tunnels zijn daarna waarschijnlijk gevuld met lichte kleurafzettingen. Met het strijken van de tijd draagt het hout vervolgens de lagen van de klei samen met de diverse lagen sedimenten om uiteindelijk versteend te worden.
Peanut Wood komt voornamelijk uit West Austalië, het is familie van de kwarst, de kleur is van donker bruin tot zwart, maar ook lichte tinten zoals wit of licht geel komen voor.

Peanut Wood werkt kalmerend, het overleven van angstige emoties, en geeft een praktische kijk op elke situatie. Het bied ook een gevoel van veiligheid, bescherming tegen negatieve energieën. Het geeft ook inzicht in de voor- en nadelen van ondernomen acties. Zorgt ook voor een betere verbinding met de natuur.
De sterkte aarding van Peanut Wood helpt om de lessen uit het verleden te herinneren die zijn geleerd van de fouten. Het helpt om veranderingen in het leven te accepteren en obstakels te overwinnen. Het geeft mentaal ook stabiliteit. De Peanut Wood zorgt ook voor een zeer hoge meditatieve staat en ook het hoger ontwaken van de spiritualiteit.
Het herstellen van de problemen bij vrouwelijke hormonen en spierweefsel. Peanut Wood kan ook verlichting geven bij rugklachten en gehoorverlies.
 

Sorteer op:
1 - 2 - Volgende

Peanut Wood jaspis 1


InStock
5.00
Peanut Wood jaspis 10


InStock
8.50
Peanut Wood jaspis 11


InStock
5.50
Peanut Wood jaspis 13


InStock
7.50
Peanut Wood jaspis 14


InStock
4.50
Peanut Wood jaspis 15


InStock
6.00
Peanut Wood jaspis 16


InStock
4.50
Peanut Wood jaspis 17


InStock
3.00
Peanut Wood jaspis 18


InStock
4.50
Peanut Wood jaspis 19


InStock
4.00
Peanut Wood jaspis 2


InStock
4.50
Peanut Wood jaspis 20


InStock
8.00
Peanut Wood jaspis 21


InStock
4.00
Peanut Wood jaspis 22


InStock
6.00
Peanut Wood jaspis 23


InStock
4.00
1 - 2 - Volgende

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN